mandag 24. september 2012

Hva skal vi si til barn og unge om endringer som kommer?

For en tid siden fikk Fru Luna følgende spørsmål, som også flere har stilt: Mange kanaliserer store fysiske og spirituelle endringer på jorda i årene framover. Det knyttes blant annet store forventninger til året 2012 - både av tillit, men også for noen av frykt. Kjærlighetsbudskapet er jo soleklart, men det er en del informasjon om jordens renselse og sjelenes oppstigning som kan virke skremmende på et ungt og uferdig sinn. Hvordan/hva skal man formidle til dem angående de store endringene som kommer?

Barna har med seg alt de trenger å vite om dette. De behøver ikke opplyses om dette for de har det alt i sine gener og i sitt sjelsmateriale.
De vil heller ikke ha så mange spørsmål om det som dere som har valgt å ankomme tidligere har. De har minimalt behov for konkrete opplysninger, de har færre spørsmål, og har mer intuitiv forståelse.

De vet allerede hva som skal komme. Det vil være integrert i deres utvikling, slik det også er det i deres, hvis dere bare vil lytte innover. Dere skal la barna være. Ikke dytte noe på dem - slik dere heller ikke skal dytte det på noen andre.


Enhver vil oppsøke den informasjonen de trenger i sitt indre. Barna har intuitiv forståelse for dette. Dersom dere tar initiativ til å snakke om dette temaet, vil barna naturlig begynne å spørre, - det ligger i barns menneskelig natur. Men hvis dere lar være å gjøre det til et tema, vil dere oppdage at barna har svært lite behov for å snakke om temaet selv.

Dette skal dere ta lærdom av. Ta lærdom av barnas tillit, avslappethet og naturlige forhold til tingene og hvordan de skjer. Behovet til dere som har valgt å ankomme tidligere for å snakke om og formidle noe om disse tingene, er kun et uttrykk for deres egen manglende tillit til at dere faktisk allerede vet hva som skjer - og har visst det siden tidenes morgen.

Barna har ikke behov for å vite mer enn deres sjel allerede vet. De lar det bare skje. Ta lærdom av det. Ingenting blir skremmende når man tar det som kommer i øyeblikket. Det er ved å plassere hendelser og funderinger om noe frem i tid, at skremmende tanker kommer. Ta lærdom av barnets naturlige evne å leve i nuet, og dere vil selv bli kvitt de skremmende tankene. Unngå å projisere deres egen frykt på barna.

Barna er deres sanne mestere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar