onsdag 19. desember 2012

Dommedag 21.12.12?

Det er bare to dager igjen til den myteomspunnede datoen, 21. desember 2012. Hva skal vi vente oss denne dagen? Er vi de samme etterpå?
 
Kjære, elskede venner. Nei, dere komme ikke til å være de samme. Like lite som dere er de samme nå som da dere startet å lese denne setningen.

Vi merker at vi faktisk nødig vil svare så direkte på spørsmål om dette. Vi synes dere skal velge selv hva den datoen skal bety for dere.

La oss minne dere om vårt svar til deres spørsmål om hellig sand. Kan dere huske hva vi sa om det? Hvordan vi forklarte at det er først når dere legger deres egen hellighet til objektet at objektet blir hellig for dere. Enten det er sand, ikoner, edelstener, mennesker, bønnekranser, murstein eller glass. Eller en dato.

Kraften oppstår når dere velger å legge deres egen universelle kraft i det. Hellighet oppstår når
dere velger å legge deres egen hellighet i det. På samme måte som smerte og frykt oppstår når dere legger deres egen smerte til det. Husk at det alltid starter hos dere selv. Husk at valget er deres eget.
Dere lever i et evig kretsløp med alt annet som eksisterer – og det foregår en evig utveksling og skapelse av energi mellom dere. Men dere kan når som helst styre denne energien i den retningen som tjener dere. Fordi dere har utviklet bevissthet. Dere kan også velge å styre energien i en retning som ikke tjener dere, slik at det skaper smerte og frykt. Men det ligger ikke i den bevisste evolusjon å gjøre et slikt valg fra et spirituelt våkent sinn. Det ligger i evolusjonen å bevege seg mot mer lys.

Så hva med datoen 21.12.12? Er det en dato uten substans? Og hvorfor har den oppstått, og hvorfor har den fått slik kraft?

Det er delvis fordi kraften har vokst ettersom stadig flere har valgt å legge sin energi til denne datoen. Dermed har energien økt og fått enda større kraft, og trukket til seg enda flere i sitt felt. Som et kraftfelt som øker i styrke ikke bare med ett og ett elektron, men i mangedobbelt potens for hver sjel som legger sin energi til.

Samtidig er det substans i dette. Dere har et godt utrykk: "Ingen røyk uten ild" (vit at alle ordspråk rommer dyp, dyp visdom, slik som også deres folkeeventyr og tidløse kunst og poesi gjør). Det betyr at ett sted startet dette. Og det er en grunn for at så mange har kjent dragning mot dette .Det betyr selvsagt at det er substans. Det er dyp visdom i det maya-folket så. Men ikke en uunngåelig hendelse. Nei.

Det dette innsiktsfulle folket ante, var at menneskeheten i den tiden dere lever nå, ville være i stand til å gjøre sitt eget valg om at tiden opphører. Tiden da dere er slaver under deres egne ubevisste valg opphører. Tiden da dere tror at noe kan skape frykt hos deg, hvis du ikke velger det selv, opphører. Tiden da dere venter at noen skal komme og redde dere eller dømme dere, opphører.

Tiden er nå kommet til å løfte vekk dette sløret dere har sett verden gjennom så lenge. Det som har hindret dere i å se alt helt klart.

Det mesterlige i denne profetien, er at den kun er en profeti dersom dere velger å la det bli det. Dersom dere ser dette selv, og velger at det skal være slik, ja da har Maya-folket fått helt rett. Da skaper dere selv den substansen og den nye tiden som Maya-folket ante ville komme.

Men hvis dere ikke ser dette, har profetien ikke vært en profeti med substans, men kun en hildring som ikke dugde til annet enn å skape frykt eller undring. Da tok Maya-folket feil, og det vil smerte både dem og oss.

Tiden er kommet at dere selv velger å la profetien gå i oppfyllelse eller miste sin kraft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar