mandag 24. september 2012

Orber

Kan vi få vite noe om mysteriet “orber”? Hva ER det egentlig og hvorfor viser det seg så mange nå i forhold til før? Er det hvileløse sjeler eller er det "bare" energier som omgir oss? Hjelpere - eller er det rett og slett bare "støv på linsa”.....?

Kjære venner! Åå - som vi fryder oss over deres entusiasme og nysgjerrighet rundt dette fenomenet! Vi elsker dere mennesker for denne gaven! Gaven over å undres, tolke og se muligheter!

Kjære dere, deres forestillingsevne og fantasi om disse tingene er virkelig guddommelig! Mange av dere velger å se noe spirituelt ved disse såkalte orbene. Jamen, er det ikke fantastisk! Selvsagt er det spirituelt! La oss se det slik, hva er vel IKKE spirituelt?

Dere lurer på hvorfor det forekommer så ofte i deres tid. Noen av dere sier det har med deres moderne teknologi å gjøre. At lyset fra de små, fantastiske bildefangerne deres lyser opp ting som ikke tidligere var synlig. Kjære dere, er ikke det en spirituell forklaring, kanskje? Deres egen utvikling og deres egen skapelse kaster lys over det som før var skjult? Er det noen motsetning mellom den rasjonelle, vitenskapsbaserte forklaringen og denne spirituelle? Og kan det ikke også være slik at så mange av dere nettopp i disse tider ser verden i et spirituelt lys og dermed også naturlig velger en tolkning i lys av dette?


Vi ber dere huske på at deres opplevelse om tidligere ukjente fenomener alltid har skapt undring hos dere. Venner, det er som det skal være. Hvem kunne vel trodd at utvalgte sjeler som tidlig snakket om tider som skulle komme; der mennesket skulle kunne fly som fuglen, der det kunne være mulig å fange bilder fra løse luften - til og med samtidig som det utspilte seg et helt annet sted i verden? At dere skulle kunne snakke med hverandre over avstand uten å måtte rope? Hvem skulle vel trodd at det var mulig? Bare de av dere med riktig god forestillingsevne og fantasi. Siden har vitenskapen kunnet forklare hvordan det er mulig. Men blir det mindre fantastisk eller spirituelt av den grunn? Gir det mindre grunn til undring og ærefrykt over skaperverket, og deres egen skapelse?

Kjære dere, dere lever fortsatt i en verden av motsetninger. Dere tror det ene vil utelukke det andre. At ting ikke kan være begge deler på en gang. Dere vil komme videre herfra. Om ikke lenge. Om ikke lenge vil dere forstå og føle at ting kan være begge deler - ja, at det ER alt på en gang.

Orbene viser dere dette. Det er BÅDE ånder og støvkorn. Det er BÅDE engler og snø. Det er BÅDE energi og materie. Det er jo slik det er! Og kjære guddommelige vesener, vi frydes så inderlig over at så mange av dere er i ferd med å innse at det er begge deler og alt på en gang. Og at det ikke er noen motsetning, og at dere ved å akseptere dette begynner å integrere hele universets guddommelige lov i dere selv.

Åå, som vi frydes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar