torsdag 16. februar 2012

Nyttårsord for 2012

Vi står ved slutten av 2011 og ved inngangen til det sagnomsuste året 2012. Hva kan vi vente oss av det nye året?
Alt som ligger i hvert eneste øyeblikk ligger i det nye året! Det ligger ingenting mer i 2012 enn det alltid har gjort i hvert eneste øyeblikk i evighet. Men dere er i ferd med å få en mer moden innsikt og opplevelse av dette nå – derfor kan det virke på dere som tiden er ny. Tiden er ikke ny. Tiden er evig og hvert øyeblikk er evig. Hvert øyeblikk rommer det hele, slik det alltid har gjort og alltid vil gjøre – i 2012 som i alle andre år. Deres bevissthet er i ferd med å fatte dette – dere opplever det stadig oftere og faller mer og mer til ro i det. Vi setter stor pris på deres oppdagelse av øyeblikket som inngangsporten til evigheten. Vi ser at dere som mennesker har deres egen måte å gripe dette på: gjennom meditasjon, visualiseringer, fysiske teknikker og pustedisiplin. Dere vet at ingenting av dette er nødvendig, men vi forstår at dere som mennesker må ha en fysisk erfaring av dette for å kunne integrere bevissthet om dette i deres liv. Derfor vil 2012 og årene som kommer bringe med seg endring, ettersom stadig flere får en fysisk og menneskelig erfaring av det evige øyeblikk.


Noen har også lurt på  hva det neste skrittet i menneskets evolusjon vil være, og sågar om menneskets undergang ligger som en mulighet i tida foran oss?

Vi vil si dette: Evolusjonen er en drivkraft som har ført dere dit dere er i dag. Den vil også ta dere videre. I dette ligger det både undergang og vekst. Evolusjonen er fysisk slik den alltid har vært. Men evolusjonen dere tar del i nå, handler ikke om undergang for de som er dårligst fysisk utrustet fra naturens side. Nå handler det om evolusjon gjennom bevissthet. Det handler om evolusjon som følge av bevisste valg dere gjør. Det vil si vekst for de gener som følger en bevisst sjel – og undergang for gener som følger en ubevisst sjel. Dette er ikke vanskelig. Dette handler ikke om straff. Det er viktig at dere forstår at dette handler om naturlige konsekvenser av de valg dere gjør – både individuelt og kollektivt.
Er det ikke allerede slik at de av dere som velger å avstå fra mye av det som er tilgjengelig for dere har mer livskraft enn de som har et ubevisst forhold til dette? Dere har skapt en verden med alt tilgjengelig, både det som gjør godt for dere og det som kan skade dere dersom dere ikke viser varsomhet og måtehold. Det kan ikke bare skade dere selv, men også deres venner dyrene, det generøse planteriket, de mektige havene. Det påvirker naturligvis også hele den energetiske sammensetningen i universet, inkludert bevissthet i alle dimensjoner.

For den enkelte av dere vil valgene deres svekke eller styrke deres muligheter til å overleve og bringe videre deres liv i nye generasjoner. Dette vil bli tatt hånd om helt naturlig og helt logisk, slik det alltid har vært. Evolusjonen ligger altså i hvilke valg dere gjør. Det frie valg er som kjent gaven til dere – og gjennom det skal dere bestå den siste prøven i den menneskelige erfaring. Som vil ta dere videre, eller til grunne. På den måten ser vi svært positivt på deres framtid. Den naturlige seleksjonen slik vi har beskrevet, vil skape en dualitet en stund. Men ettersom det kun er rom for en høyere bevissthet videre, ser vi meget lyst på deres verden. Det bør dere også gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar