fredag 4. januar 2013

Hva vil UFO'ene oss?

Det er mye snakk om utenomjordiske som følger med jorden og oss i den tiden vi er i nå. Hva vil disse UFO’ene oss? Det er også snakk om at vi vil få flere naturkatastrofer, polskifte og andre ting som vil endre jorden totalt. Hva kan vi vente av 2013? Har det en sammenheng med at vi skal inn i et dimensjonsskifte?

Gode mennesker. Vend blikket innover i stedet for utover.

Når dere har funnet fred i hjertet er det også det som vil manifesteres i det ytre. Mange i deres verden har fokus på ytre endringer og ytre fenomener. Og det er ikke merkelig, for visselig skjer det mangt og meget i det ytre som lett kan ta fokus fra deres indre. Men det ytre skal dere kun bruke som en impuls til å ta en titt inn i dere selv: Hvordan følger jeg selv med på det som skjer hos meg nå? Hvilke endringer finner jeg i meg selv? Hvordan er jeg selv i ferd med å endres totalt? Står jeg selv i et dimensjonsskifte?

Nøyaktig de samme spørsmål dere stiller til de ytre hendelser, kan dere stille til deres indre liv. Og svarene vil være nøyaktig det samme: Se endringen. Aksepter endringen. Vær bevisst slik at det fører deg mot stadig mer lys, fred og kjærlighet. Hvis det i stedet skaper det motsatte, nemlig frykt, usikkerhet og følelse av avmakt for det som skjer – så er det ikke veien å gå, kjære venner.

Vi har registrert at for mange av dere er det nettopp det det skaper: Ved å ha fokus på det ytre og det dere opplever som ukjent og fremmed, vil dere lett føle avmakt og frykt. Da er det nødvendig for dere å vende blikket innover og se på hva som skaper frykt og avmakt i deg selv og hvordan du kan transformere det.  Å rette blikket mot noe utenfor deg selv, uten at det bidrar til vekst hos deg selv mot mer lys, er ikke veien å gå kjære venner. Men hvis det kan bevisstgjøre deg på hva du ønsker i ditt liv, og hva du ønsker mindre av – så er det godt. Bruk muligheten til å utvikle deres dømmekraft!

Vi er altså til en viss grad skeptiske til at dere skal ha for stort fokus på dette før dere er klare. For i dèt dere er klare, vil ikke dette nemlig ikke lenger ha så stor betydning. Da er det deres egen sjels vekst som er i fokus, og alt som skjer rundt dere lar dere være som det er.

Men vi vet selvsagt også at som for alle som vokser opp, så skaper det ukjente nysgjerrighet og undring. Det er helt naturlig, akkurat som for barn. Eller som for en våken hund som må bort å snuse på det som er ukjent før den går videre med andre ting. Det er helt naturlig, og også viktig for dere som skal gjøre en fysisk erfaring.

Vi ønsker likevel å gi dere noen “ledetråder” om de tingene som skjer rundt dere nå:

Ja, den universelle aktiviteten er stor. Men den er ikke større enn den har vært tidligere. Det er snarere slik at dimensjonene nå står nærmere hverandre enn før, og derfor vil deres fysiske dimensjon også lettere kunne oppdage denne aktiviteten.

Nei, de tingene som skjer er ikke for å redde dere fra deres egen katastrofe. Det finnes ingen katastrofe. Dere er selv i stand til å skape den verden dere ønsker, og dersom dere ikke bruker deres bevissthet og vilje til å gjøre det, vil det få helt naturlige konsekvenser, slik all evolusjon har.

2013 blir derfor ikke et år hvor menneskeheten skal “stilles til doms” av oss eller bevissthet fra noen andre dimensjoner. Vi følger alle med dere, men aksepterer fullstendig den vei dere selv velger. Vi er her for å støtte og veilede, dersom dere ønsker det. Det gjelder for all bevissthet i alle dimensjoner. Og det er kun dimensjoner som er kommet langt i sin bevissthetsevolusjon som er i stand til å nærme seg dere, da andre har mer enn nok med sitt og ikke har våknet for dere ennå. Vi følger med dem også, på samme måte som dere gjør.

Frykt derfor ikke noe av det som skjer. Og ha total oppmerksomhet på det som skjer i deg selv i møtet med det ytre.

2 kommentarer:

  1. Hei Fru Luna :-) Det var virkelig noen sannhetens ord. Takk for en kjempefin og interessant blogg. Vil takke deg for at du minner oss på dette med å se litt i seg selv. Det skjer så mye rundt oss fortiden, at man glemmer helt seg selv oppi alt dette kaoset til tider. Fortsett med denne fine bloggen din. Du er inspirerende!
    Mvh Janne :-)

    SvarSlett
  2. Kjære Janne! Tusen takk for dine gode ord. Det er veldig inspirerende for meg også!

    SvarSlett