onsdag 21. mars 2012

Kanalisering

Stadig flere hevder å kanalisere en høyere bevissthet. Men hvordan kan vi vite om kilden og kanalen er ren og at Ego er satt helt til side?

I den forstand dere oppfatter “ego” er det riktig at det må settes til side. Vi takker for spørsmålet, for det gir oss samtidig mulighet til å stille dere noen spørsmål, som det nå er tid for dere å reflektere over.

Av spørsmålet forstår vi at dere oppfatter “ego” som noe som står i veien for høyere bevissthet. Som noe som hindrer dere i få kontakt med deres naturlig innsiktsfulle sjel – og noe som må settes til side, nedkjempes, for at dere skal ha denne tilgangen. Men fortell oss; er det virkelig slik? Eller er det kanskje ikke lenger slik? Er dere kanskje fortsatt fanget i den hittil mest vanlige oppfatning av “ego”, som noe som står i motsetning til høyere bevissthet?

Dere forstår kanskje av våre spørsmål at vi ønsker at dere reflekterer over dette. Vi ønsker at dere reflekterer over denne dualistiske oppfatningen av forholdet mellom ego og sjel. Og vi ber om at dere reflekterer over hvor evolusjonen kommer til å ta dere videre, når denne dualiteten en gang opphører. Vil ego hos mennesket da være borte? Vil vi kun stå tilbake med sjel og høyere bevissthet? Eller vil ego gå inn i en syntese av enhet med høyere bevissthet?
Så lenge dere er mennesker som inkarnerer på jorden vil dere ha med dere ego. Dere er utstyrt med ego som et verktøy, en ressurs, et barometer - og fordi det er helt nødvendig for at dere skal kunne utvikle dere som mennesker. Det er nettopp det å leve med ego i enhet med sjel/høyere bevissthet som er den menneskelig erfaring. Derfor vil dere inkarnere som mennesker helt til dere har klart å forene disse to til ett.

Kjære dere; elsk deres ego! Dere har sett på ego som en trussel mot vekst, men nei: ego gir dere fantastiske muligheter! Dere har hver og en fått unike ressurser, talenter, personlighet, drivkraft, følelser, fysikk, styrker, svakheter – som er skreddersydd for den erfaringen dere skal vokse på. Når dere lærer å bruke deres menneskelig potensiale som en ressurs i deres vekst, har dere brukt ego til å vokse. Ego er det verktøyet dere har fått for å vokse! Omfavn det, elsk det, takk det – og ta det i bruk sammen med deres sjel for å nå høyere bevissthet! Og for all del; ikke undertrykk det.

Tilbake til spørsmålet om kanalisering: Vi ser det slik at flere og flere av dere vil bruke “ego” i deres kontakt med det spirituelle – helt bevisst. Ikke som noe som står i veien, men som en hjelp. De av dere som “kanaliserer” bruker det repertoir av språk, ordvalg, intelligens, dømmekraft og talent som deres jordiske liv har gitt dere erfaring og kompetanse innenfor. Ikke fraskriv dere ansvaret for noe ved å skylde på ego. Dere vil se flere og flere som ikke behøver å gå i transe, eller stille seg selv til side for å få kontakt med det høyere. Lav og høy skal forenes, himmel og jord skal møtes! Høyere bevissthet vil kunne vibrere i stadig større grad i deres hverdagslige liv, og ego vil vibrere stadig høyere og strekke seg mot høyere bevissthet. Så lenge dere er mennesker vil det være snakk om å gjøre denne avstanden så liten som mulig, uten at dere oppløses i ren energi og går ut av Samsara/den karmiske syklus.

Ha tillit til dere selv som mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar