lørdag 3. mars 2012

Hvordan vet vi hvem som bløffer?

Det er så mange der ute som tilbyr sine alternative tjenester. Healing, rensing, regresjoner, trommereiser, medium, krystaller, tarot, urter, auralesing…….. Hvordan kan vi vite hvem som er oppriktige og til å stole på, og hvem som bløffer?


Å, som vi har sett frem til dette spørsmålet! Kjære, gode venner. Kjære dere.

Spiller det virkelig noen rolle? Tenk etter. Du oppsøker et menneske, en medsjel, med et ønske, en intensjon, et håp. Om å få et svar, en visshet, en antydning. Om hvilken retning du bør se i, hvilken vei du bør gå.

La oss si at du går til dette møtet med et rent hjerte og en klar intensjon. Så går du kanskje derfra med et oppløftet sinn, med en klarhet i sjelen og en glede i hjertet. Hvilken rolle spiller det da hva eller hvem som har gitt deg det? Hvilken rolle spiller det da om den som ga deg dette mente det slik eller sånn? Hvorfor spør du? Hvorfor tar du ikke mot gleden som er blitt deg til del, den innsikt du er gitt  - uten å spørre? Det trenger du ikke. Gleden er din nå! 


På samme måte kan du gå derfra med et nedtrykt sinn. Med en følelse av å ikke ha blitt sett. Av å ha blitt trykket ned eller misforstått. Av å ikke ha fått det du håpet på. Kjære, kjære, kjære deg. Tenk etter hva det kan fortelle deg. Tenk etter hva det speiler. Hva det kan lære deg. Trengte du kanskje å lære noe om å skille klinten fra hveten? Om å verdsette din egen dømmekraft? Om ydmykhet for hvordan andre ser deg? Om å føle deg liten? Eller om å sette grenser? Takk da den sjelen som ga deg mulighet til å reflektere over dette.

Mange spirituelt våkne mennesker har en lyst i sin sjel til å hjelpe andre mennesker. Til å dele av sin innsikt og sine metoder. Ta i mot hvis du ønsker. Men vit at ikke alle vil kunne “gi” deg noe. Men de vil kunne gi mange andre noe. For deg blir det en erfaring i å utforske ulike aspekter av den spirituelle vei.

På samme måte vil mange tilby sine tjenester utfra et sinn som ikke er spirituelt våkent eller med en ren intensjon. Også blant disse er det mange som vil kunne gi deg noe, hvis du er heldig, eller ikke. Og, vi vil så gjerne få understreke - dersom dere vil lytte, det er en like hellig handling som det du mottar fra en som handler spirituelt bevisst! Det viktige er ikke hvorfor de tilbyr deg det, men om du kan bruke det til noe.

Vit at hvert eneste møte mellom sjeler i ditt liv, ja i universet, er skreddersydd for deg. Det er ingenting som skjer i ditt liv som ikke er helt nødvendig for at du skal lære det du trenger for å vokse. Enten dette møtet preges av støtte og oppmuntring, eller av motstand og mørke. Det er uansett nøyaktig hva du trenger i det øyeblikket for å vokse. Og alle som har deltatt med deg i den utvekslingen er lysarbeidere, enten de er klar over det eller ei. På samme måte som du er det for dem. Enten du er klar over det eller ei. Det spiller ingen rolle.

Kjære dere, ikke tenk lenger enn nødvendig over disse tingene. Det hører med til de tingene dere skal akseptere. Sørg i stedet for at du ikke projiserer over på andre det som er ditt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar