mandag 12. mars 2012

Mer lys – mer smerte

Vi går inn i en tid med økt bevissthet, mer lys og høyere energifrekvens. Likevel opplever mange av oss mer enn noen gang at vi sitter fast i gamle mønstre, og at vi ikke lykkes i akseptere og gi slipp. Hvorfor skaper vi fortsatt så mye drama og smerte i våre liv – når vi vet bedre?

Kjære dere. Vi ser deres fortvilelse over disse tingene. Vi ser at dere ikke kan forstå hvorfor smerten gjenskapes når dere i stadig økende grad kommer i bevisst kontakt med de universelle lover og den enhetlige Kjærligheten. Dere frydes over gleden som vekkes i dere ved deres innsikt. De universelle lover vekker gjenklang og gjenkjennelse i dere, og dere ivrer etter å komme i gang med et liv i tråd med disse lovene. Så opplever dere likevel gang på gang å gjenta smerten som dere trodde dere var ferdig med. At emosjonene ruser og får dere til å handle på ubevisst refleks, ved selv de mest trivielle ting. Ja, dere opplever kanskje å bli vippet av pinnen av enda mer trivielle ting enn før - og sterkere enn før. Så ser vi at deres fortvilelse øker enda mer, i ren skam, skuffelse og selvforakt over ikke å være i stand til transformere smerten eller gi slipp på den.

Kjære vakre dere. La oss aller først gjenta det vi også tidligere har minnet dere om: Det er viktig at dere ikke straffer dere selv på denne måten. Det ligger ingen vekst i det, før dere kan akseptere også dette.

Dere skal ellers vite at dere er helt i tråd med den Guddommelige Orden, selv når det ser som mørkest ut. Ja, kanskje nettopp da! Jo sterkere lyset blir i deres verden, jo sterkere vil også motlyset og motkreftene være. Å løfte fram det rene, hellige og kjærlige - gir uvilkårlig også oppmerksomhet, og dermed energi, til det motsatte. I en periode. I en periode vil denne dualiteten styre mye av jordas vekst og utvikling. Den er ikke på noen måte feil. Den er en fase. En nødvendighet før den kan løse seg opp i enhet og ikke-dualitet.

Alt som vekker smertefulle emosjoner i dere – er derfor et godt tegn, og en mulighet. Hver smertefulle hendelse er en gave til dere slik at dere får muligheten til å å akseptere og gi slipp, og til ikke å forakte dere selv om dere ikke lykkes så raskt dere gjerne ville. Det er et tegn på at det kommer stadig mer lys inn i livene deres. Vær derfor også forberedt på motlyset som oppstår!

Vi vil gi dere et bilde: Når lyset fra solen er som sterkest, da ser du ikke rett på den. Det vil blende deg slik at du må lukke øynene. Snu deg heller rundt, og la blikket ditt følge det som solen lyser på. Da vil du se det du skal se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar