mandag 26. mars 2012

For tidlig vår?

Mange steder i landet har våren allerede kommet, nesten en måned tidligere enn vanlig. Selv om det er herlig, er det jo tydelig at klimaet endrer seg. Er dette bekymringsfullt?

Nei. Kjære dere. Nei, det er det ikke. Naturen endrer seg, klimaet endrer seg, fordi dere endrer dere. På samme måte som evolusjon og vekst for menneskene i en periode vil frembringe mer dualitet og mer motlys, vil også naturens reaksjon kunne virke bekymringsfull for dere. Fordi dere går fra noe kjent til noe ukjent. Men se det heller slik: Energien om våren har alltid skapt glede, energi og liv. Ta i mot det på samme måte nå!

Naturen mobiliserer enorme mengder energi dette året, slik at våren og livet kan se lyset tidligere enn før. Det vil også kreve mer energi og holde på dette gjennom den forlengede sesongen. Bidra til dette! Naturen tilbyr dere sitt liv, og ved å ta i mot det i kjærlighet og aksept og glede – bidrar dere til å skape den energien som skal til for å holde energien oppe. Slik vil dere også kollektivt øke energifrekvensen og slippe enda mer lys inn.

Kjære dere, vi sier det igjen: Endringene dere ser må dere omfavne. Alt er en mulighet til å generere vekst og hurtigere vibrasjoner. Delta i naturens invitasjon til samspill og skap sammen med den!

2 kommentarer:

  1. Takk for en nydelig blogg full av visdom. Den er en glede å lese. Jeg vil gjerne sette mer pris på naturen. Det er så godt å bli minnet på av og til hvor heldige vi er og hvor takknemlige vi kan være.
    Vennlig hilsen BLÅ

    SvarSlett
  2. Tusen takk for gode ord, Blå! Har vært litt laber aktivitet gjennom sommeren, men tror Fru Luna har mer på hjertet snart :-)

    SvarSlett