onsdag 29. februar 2012

Englar - finns dom?

Mange diskuterer om engler finnes, og om det er mulig for et moderne menneske å tro på dem. Altså: Finnes engler? Og i så fall: i hvilken form?
Ja, kjære dere. Engler finnes. Engler finnes i alle former og i alle grader. Engler er en energi som vil kunne materialisere seg i ren form for enkelte. De vil oppleve denne rene energien i form av et syn, en lukt, språk/lyd, en følelse eller en visshet. Men den vil også kunne påtreffes i alt mulig annet, også i deres manifeste dimensjon. For ettersom vi alle er av samme stoffet, og ingen eller ingenting er adskilt, har vi alle “engle-energien” i oss. Dere kan så gjenkjenne dette i mennesker dere møter, i natur eller sågar i dyr.

Vi legger blant annet merke til at mange av dere intuitivt omtaler deres barn som engler. Det er fordi dere gjennom deres rene kjærlighet til dem gjenkjenner denne energien i barnets sjel. Vær sikker, ikke alle andre vil gjenkjenne engelen i deres barn....;-) De vil derimot kunne gjenkjenne det i noe annet som vekker kjærlighet hos dem. Deres hund, deres rosebusk, deres barn, deres nabo – eller i en tilfeldig gjest i deres liv.

Men det største dere kan oppleve skjer likevel den dagen dere tillater dere å kjenne sann og uhindret kjærlighet til dere selv. Da vil du gjenkjenne deg selv som en engel – ren og grenseløs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar