søndag 19. februar 2012

Er jakt og fiske feil?

Jakt og fiske er rekreasjon for kropp og sinn, men hvordan forholder Moder Jord og Universet seg til det å fange og drepe fisk og vilt som ren fritidsaktivitet?

Dere mennesker har arvet jorden. Dere har arvet jorden og alt som lever og vokser der. Grunnen til at vi kan si det, er fordi dere er de eneste i deres dimensjon som vil forstå nettopp den setningen. Setningen gir mening, som dere kan reflektere over og begripe med deres bevissthet - og derfor er dere unike skapninger, enn så lenge, på deres jord.

Det betyr at dere har fått en enorm frihet til å gjøre akkurat som dere vil med jorden og alt som lever og vokser der. Noe dere også i stor grad gjør. Dere er i ferd nå med å finne ut av hva dere ønsker å bruke denne friheten til. Skal dere gjøre alt dere har frihet til å gjøre? Eller skal dere bruke deres bevissthet til å velge å la være? Dere er de eneste, enn så lenge, på jorden som har kommet til et slikt nivå av bevissthet som gjør dere i stand til å både ha friheten til å velge noe, men samtidig velge å la være.

Betyr det at det er galt å velge friheten til å gjøre det man har lyst til? Det vil vi ikke si. Det er dere selv som avgjør hva som er "galt", eller rettere; hvilken energi dere legger inn i det dere gjør. Hvis det gir dere glede, og det forhøyer deres energinivå, og dere også i deres hjerter vet at dette er med å løfte energien i dere selv og de som er innbefattet i handlingen - så behøver dere ikke spørre om det er "rett". Da vil dere vite det. Men hvis dere er i tvil, ja, så skal dere la være - inntil dere er i stand til å legge den rette positive energien i det. Det er det bare dere selv som kan vite.


Fisker og dyr, planter og blomster, stiller seg til rådighet for dere på deres vei. De er i stand til å forstå og tilgi - og også i stand til å glede seg med dere når dere øker energinivået gjennom deres handlinger. Samme hva dere velger overfor dem, tar de del i deres glede eller sorg, tro og tvil. De forstår hvilken oppgave de har. Ikke på et individuelt bevissthetsnivå, som hos dere mennesker, men som en bestanddel i universets totale energi. De er stilt til rådighet av universet for å tjene dere. Tjene dere i deres vei til klarhet i deres valg. Se på deres venner fisk og vilt og alt som lever og vokser på jorden, som del av deres felles energetiske univers, og som en mulighet for dere til mennesker til å lære og vokse.

Det dere trenger nå er tillit til det deres hjerter forteller dere. Det finnes ikke noe rett eller galt. Det finnes bare tillit til at din bevissthet gjennom ditt hjerte forteller deg sannheten. Da trenger du å lytte. Og dine venner, fisk og vilt, og alt som vokser og lever på jorden, vil glede seg over at du lytter og handler i tråd med sannheten du finner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar