tirsdag 14. februar 2012

Tilgivelse

Å tilgi av ren kjærlighet, er for noen lett. Men for andre er det et stort skritt, som er vanskelig å ta. Hva kan sies om det å tilgi og gi tilgivelse?
Vi er veldig glade for at spørsmålet om tilgivelse har kommet opp. Tilgivelse er nemlig den ypperste av alle de dyder dere har et ønske om å tilegne dere mens dere er her. Vi sier "ypperste" fordi det er på det dere virkelig skal komme i kontakt med deres storhet. Samtidig er den det dere mennesker ofte opplever som det vanskeligste. Vi forstår dere så inderlig godt. Menneskene lever i en karmisk syklus som ikke kan brytes uten tilgivelse. Det ligger en enorm kraftanstrengelse i dette, og det kan dere se på som hele målet og formålet med deres vei som menneskebarn. De fleste av dere har gått en lang, lang vei før dere nå har kommet dit at dere ser at det som gjenstår er tilgivelse. Tilgivelse krever årvåken bevissthet, kjærlighet og en krystallklar intensjon.

På dette tidspunktet i deres historie, har svært mange av dere kommet dit at dere våkner opp for dette. Dere ser sammenhengene, dere ser hva som skal til - og dere jobber, jobber og jobber med dere selv for å finne en måte å mestre dette på. Dere skal vite at vi er så stolte av dere! Vi ser hvordan dere strever, og vi vet at herfra er det ingen vei tilbake! Ingen av dere - ikke en eneste av dere - kommer til å snu på den veien dere har valgt, når dere først har innsett dette. Og det gleder oss mer enn dere kan ane - at når et menneske først har innsett at tilgivelse er det som skal til, så er det ingen vei tilbake før målet er nådd! Dette vet vi, for det er slik det er skapt.

Tidligere har det inkarnert enkeltmennesker som har hatt dette som tema for sine liv. Eller de har forsøkt å lære dere noe om det ved sin gjerning på jorden. Jesus Kristus, Buddha, Frans av Assissi og Nelson Mandela er bare noen av de mest kjente skjebnene der tilgivelse har stått sentralt for deres liv. Se til dem! Les om deres liv, og om hva de forsøkte å lære dere. Les det på nytt, nå som dere har våknet! Disse plantet viktige frø i deres kollektive tankegods - og vår lykke er ubeskrivelig over å se at disse frøene nå har begynt å spire i deres bevissthet! Men ikke bare i den enkeltes bevissthet: Dere har blitt så mange nå, at dette endrer hele energien mellom dere, også. Slik vil tilgivelsesenergien bli en del av lufta dere alle puster - også de som enda ikke har kommet til klarhet om dette. Slik puster alle inn den energien dere har tatt til dere. Dere kan vel forstå vår ekstase over dette!! Ja, det er i sannhet en fantastisk tid for menneskene.

Hvordan oppnår man å kunne tilgi? Dere vet selv svaret. Dere vet også selv at dere vet svaret. Dere spør fordi spørsmål er viktig for å samle fokus og energi om det som er menneskehetens største kollektive utfordring nå. Takk til dere som spør - dere bereder grunnen for oss til å svare, og dere retter oppmerksomheten hos deres medmennesker mot dette, slik at klarheten og årvåkenheten kan bli enda sterkere.

Vi ber dere om å tro oss: Dere komme ikke til å mislykkes. Ikke en eneste av dere, vil mislykkes i deres prosjekt. Det er ingen vei tilbake for en som har sett storheten i tilgivelse. Vi takker dere alle for at dere ikke har gitt opp, men nå står så nærme målet som skal ta menneskeheten videre i en ny tid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar