lørdag 18. februar 2012

Vaksinere barn?

Jeg skal etter planen med mitt barn på 3-måneders kontroll i morgen. Og i den kontrollen følger jo også den første vaksinen… Hele min intuisjon og kropp sier klart nei til det. Også det jeg har lest og satt meg inn i taler mot at jeg skal vaksinere henne! Men man vil jo alltide bare Det Absolutt Beste for sine barn og kjenner at jeg har litt utfordring i å stole på min egen intuisjon her. Kunne jeg fått noen ord om dette?

Vår kjære vakre venn. Som du elsker ditt barn! Så inderlig, uendelig og salig! Vi frydes over denne vakre kjærligheten fra deg til ditt barn. Hvis dere bare visste hvordan nettopp denne kjærligheten er med på å holde universet gående. Den er tifold, ja tusenfold sterkere enn all verdens lave vibrasjoner! Det er en stor jobb å være forelder og elske sitt barn. Det er en hellig jobb, den helligste av dem alle. Og deres barn elsker dere tilbake med samme inderlighet. Og det er denne evige skapelsen av kjærlighet mellom menneskene som er universets guddommelige drivkraft. Takk. Takk. Takk! Nettopp derfor er det så viktig å holde denne kjærligheten høyt hevet!

Likevel ser vi at kjærligheten er så nært knyttet til frykten. Frykten for å miste. For å feile. Og frykten sniker seg inn i kjærlighetens rene kraft. Det er dette vi så inderlig ønsker å fortelle dere. Dere trenger ikke frykte! En mor som frykter hun gjør noe feil for sitt elskede barn, er kanskje den mest grunnleggende frykten dere mennesker kan kjenne på. Kjenn på den, og vit at du KAN ikke gjøre noe feil! Du kan ikke velge feil. Ditt barn har sin egen lekse. Du kan gjøre valg for barnet ditt, men barnet vil lære sin lekse uansett.

Dere mennesker har brukt århundrer på å strekke dere etter det som før var umulig. Lenger, raskere, høyere! Nettopp har dere jo i det guddommelige land Kina sett hva mennesket kan skape, hvilken skjønnhet, styrke og oppfinnsomhet dere er i stand til nå (OL i 2008, red. anm). Som var utenkelig for en generasjon siden. Slik også i vitenskapen. I teknologien. I ingeniørkunsten. I filosofien. I kunsten. I bevisstheten. Menneskets potensial er uendelig!

Omfavn dette! Vær stolte av alt dere har fåttt til! Her hos oss ser vi de som en velsignelse. Vi sier dere - selv om vi vet mange av dere vil kjenne motstand - også legevitenskapen er en velsignelse for dere. Disse menneskene som ved å følge sin innskytelse, som ofte ved tilfeldigheter, men som regel ved hardt arbeid og som en del av deres plan for å bringe menneskene videre, har gitt jorden fantastiske hjelpemidler. Som har spart millioner av liv! Som har hindret sykdom og død å spre seg mellom dere. Ja, i sannhet er dere kommet langt, kjære venner. Vi beundrer deres mot, deres fantasi - og deres evne til å sette det ut i livet!

Kan så ikke dette være til skade for dere? Nesten som monsteret som vendte seg mot sin skaper, doktor Frankenstein. Ja, vi kjenner deres kunst også her på vår side  Og vi har sett at den lærer dere noe viktig. Som at det dere skaper kan vende seg mot dere. Og det som var ment som en hjelpemiddel, en støtte, et nyttig verktøy plutselig blir deres motstander, ja deres fiende. Dere ser det også i miljøet rundt dere på kloden. Nyttige hjelpemidler, resultater av fremragende skapelse, snur og blir til noe som slett ikke tjener dere lenger.

Men hvorfor er det slik? Hvorfor ble Frankensteins skapelse til et monster? Hvorfor har disse fantastiske skapelsene deres; fabrikkene, bilene, industrien, drivstoffet - hvorfor har dette blitt til jordas monster? Kan det være at det har blitt møtt med frykt? Hvordan kan det ha skjedd at vitenskapen, ja, også legevitenskapen, kan ende opp som deres motstander i stedet for hjelper? Kan det være at dere møter det nettopp som motstander i stedet for som hjelper?

For hver gang dere møter deres skapelse med frykt, så skaper dere motstand. Dere skaper mostand mellom dere selv og deres skapelse. Hvordan kan det da lenger være deres hjelper?

Kjære, vi forstår så inderlig godt at det er nettopp her deres store prøvelse som menneske ligger. Å strekke seg etter deres mest fanastiske skapelse, og samtidig frykte at den kanskje ikke er til deres beste. Fordi frykten har sneket seg inn.

La oss få si, kjære venner: Den dagen dere møter frykten ved deres skapelse, så møter dere noe viktig i dere selv. Da må dere tilbake til kjærligheten som skapte det. Og tilbake til kjærligheten som driver deg til å ønske kun det beste for ditt barn, ja for verden! Slipp frykten, og gi ditt barn det som er skapt i kjærlighet, og gi det i kjærlighet! Men kjære deg, dersom du gir det i frykt, så ikke gi det - selv om det er skapt i kjærlighet. Da sprer du kun frykten videre. Det vil heller ikke tjene ditt barn.

Så elskede venn, spør deg selv, hvorfor frykter du? hvorfor føler du motstand? Og hvordan kan du møte det i deg selv? Og hvordan holder du kjærlighetskraften mellom deg og ditt barn ren? Der har du svaret ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar